IVT värmepumpar

När Elis Petersson började tillverka värmepumpar i liten skala i början av 1970-talet anade han knappast att hans företag skulle bli ledande i Europa. Vi är stolta över att leverera produkter från IVT – helt enkelt för att vi vet att de fungerar.

Branschens bredaste och grönaste produktutbud.

IVTs värmelösningar används i såväl villor som större fastigheter. Produktutbudet är både branschens bredaste och mest miljövänliga. IVT är dessutom de enda som kan erbjuda Svanenmärkta värmepumpar. Samtliga värmepumpar installeras av sådana som oss, d.v.s kunniga och certifierade återförsäljare som är utbildade för att kunna bedöma helheten i husets energianvändning och därmed kunna ge bästa besparing.

Tillgång till senaste tekniken.

Med kunskap och entreprenörsanda har IVT ständigt varit drivande i utvecklingen av ny värmepumpsteknik. Idag arbetar ca 50 personer på deras forsknings- och utvecklingsavdelning, med tillgång till all den senaste tekniken för att göra värmepumparna ännu bättre. Sedan 2005 ingår IVT Värmepumpar i Boschkoncernen. Som ännu ett bevis på deras unika kunskap om värmepumpar har de blivit utsedda till kompetenscenter för hela Boschkoncernen. Detta hjälper dem och oss att fortsätta driva utvecklingen av miljövänlig värmeteknik framåt i ännu snabbare takt.

För mer information om IVT – besök www.ivt.se

 

312004

 

Comments are closed.